In dit artikel wordt uitleg gegeven over het aanmaken van een account. Als u problemen heeft met inloggen, lees dan dit artikel eens door, wellicht helpt het u verder.

Als u een bestelling wilt plaatsen in de webshop van Francisca's Poppenpul, dan dient u eerst een account aan te maken. De reden hiervoor is, dat wij dan wat gegevens van u kunnen opnemen zodat  de bestelling afgeleverd kan worden en wij u op de hoogte kunnen brengen van de manier van verzenden en de bijbehorende verzendkosten. Grofweg zult u de volgende stappen doorlopen:

  • U maakt een acount aan met gebruikersnaam, wachtwoord en email adres
  • U geeft adresgegevens in voor de bestelling
  • U ontvangt van ons een  bevestigingsmail om uw account te activeren
  • U activeert het account en kunt inloggen
  • Na ontvangst van uw bestelling gaan wij deze verwerken en zullen per email aangeven hoe wij uw bestelling versturen en wat de totale kosten zullen zijn.
  • Na betaling versturen wij uw aankoop.

Als u een account heeft, kunt u op een later moment weer inloggen om uw bestelling te bekijken of om nieuwe bestellingen te maken. Tevens kunt u de gegevens inzien die we van u hebben opgeslagen. Persoons en adresgegevens kunt u op deze manier ook aanpassen.

Tips.

  •  
Sommige mail programma's zullen alle onbekende mailadressen als SPAM beschouwen, dt kan ook met de bevestigingsmail gebeuren. Mocht u een account hebben aangemaakt, maar nog geen bevestigingsmail hebben ontvangen, kijk dan ook even in het spamfilter van uw email account, wellicht staat het bericht daar wel.
 

 

  •  

De link in de bevestigingsmail die u van ons ontvangt, kan door uw mailprogramma om veiligheidsredenen (gedeeltelijk) worden uitgeschakeld. Daardoor kan het voorkomen dat u op de link klikt, maar dat er niets gebeurd. De mail heeft een beetje de volgende inhoud.

De blauwe balk toont de link die voor activering van uw account zorgt, u kunt dit stukje kopieren uit de mail en in uw browser plakken, zo weet u zeker dat u de juiste link heeft en uw account kunt activeren. Om veiligheidsredenen wordt uw wachtwoord niet verzonden.